Welkom bij Join China Lutong op Automech Formula 2017

Automech Formula 2017 1


Welkom bij Join China Lutong op Automech Formula 2017
Adres: Cairo International Convention & Exhibition Centre
Standnummer: 5.E208
Tijd: 10-12 december 2017

Automech-formule, de Cairo International Motor Show, is het belangrijkste en meest prestigieuze evenement voor automobielindustrieën in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA), Automech-Formula werd geboren met diepe wortels in de markt op basis van accumulatieve ervaringsgeschiedenis van 23 jaar. opeenvolgende versies sinds 1994.

China Lutong Parts Plant neemt deel aan The Cairo International Motor Show Automech Formula 2017, onze stand staat in 5.E208. AUTOMECH FORMULA is een driedaags evenement dat wordt gehouden van 10 tot 12 december 2017 in het Cairo International Convention & Exhibition Centre (CICC) in Caïro, Egypte.

Vind ons in Stand 5.E208 om de impact van brandstofinjectieoplossingen op de agrarische, industriële en maritieme vereisten van China Lutong te zien, te voelen en te begrijpen. Wij nodigen buitenlandse agenten en klanten van harte uit om een stand te bezoeken. We zijn verheugd onze nieuwste productoplossingen te introduceren, waaronder de VU-hoofdrotor, DPA-koprotor, dieselmondstuk, dieselplunjer, dieselinjector, overdrukventiel, VE-pomponderdelen en -montage en onze nieuwe diesel common rail injectoren & Nozzles-producten. Meer dan 2000 soorten Diesel Fuel Injection Parts en accessoires worden geproduceerd in China Lutong en voldoen allemaal aan de milieunormen van Euro II tot Euro III. Het kwaliteitsmanagementsysteem voor de productie van dieselonderdelen is gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 9001: 2008. Onze activiteit Brandstofinjectiesystemen stellen motoren in staat te voldoen aan de toenemende uitstootvereisten en tegelijkertijd het brandstofverbruik en de prestaties te maximaliseren.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Als gerenommeerde fabrikant, handelaar en leverancier van dieselinspuitsystemen, waaronder VE-pompen, koprotor, brandstofinjectoren en inspuitkoppen. We willen onze klanten uitstekende after-sales service en kwaliteitsonderdelen leveren. De OE-standaardkwaliteit en -betrouwbaarheid van onderdelen van de aftermarket vormen een enorme meerwaarde voor onze klanten.

Wij nodigen u van harte uit om met ons deel te nemen aan het evenement om met u de nieuwste ontwikkelingen en technologieën van de auto-industrie te delen.

Chain Link Netting

Chain link netting is made of different wire: Low carbon steel black wire without any surface finish; Electro galvanized steel wire; hot-dipped galvanzied steel wire; PVC coated steel wire; Aluminum alloy wire and stainless steel wire. Hot-dipped galvanized has better corrosion resistance than electro galvanized, because the thickness of zinc coating is thicker. The chain link fence is used as garden fences, decorative fences, expressway, railway, barbed wire fences etc.
chain link mesh fence

wire chain link fence

Chain Link Netting,Chain Link Fence,Metal Chain Link Net,Chain Link Fence Netting,Chain Link Net

Hebei TongChan Imp.&Exp.Co., Ltd. , https://www.tongchanmesh.com